مالکیت فکری باید از منظر تجاری و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد
به گزارش خبرنگار مهر، محمود حکمت نیا روز چهارشنبه در همایش علمی-حقوقی مالکیت فکری در اراک، که با رویکرد یافتن راهی برای برندسازی و شناسنامه دار کردن داشتههای فکری و فرهنگی استان مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: مالکیت فکری ابزاری اقتصادی محسوب میشود که در حوزه رقابت شکل میگیرد.
معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری ادامه داد: در بحث مالکیت فکری در حوزه علائم اگر فردی کالای مشابه را تولید کند باید برای ثبت علائم تجاری کالا اقدام کرده و با اخلاق مناسب تجاری، ارزش علامت کالا را افزایش دهد.
معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری ابراز داشت: علامت یعنی آن نشانهای که کالاهای متفاوت را از هم متمایز میسازد و این نشان باید ثبت شود و در صورت ثبت، در انحصار فرد خواهد بود و هنگامی که ارزش گذاری شد، در بازار اقتصادی رواج پیدا میکند یعنی افراد برای تولید کالای بهتر و برند سازی تشویق میشوند.
معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری بیان کرد: علائم تجاری برای تمایز کالاهای مشابه است و نام تجارتی برای معرفی شخص تاجر است. باید توجه کرد که با چه کسی رقابت انجام میشود. گاهی اوقات صنفها با هم رقابت میکنند.
حکمت نیا خاطر نشان کرد: طراحی نشدن بازار فروش برای تولید کالاها یکی از عوامل شکست فعالیتهای اقتصادی در شرایط بازار است.
معاون حقوق مالکیت فکری وزیر دادگستری با بیان این که بین مالکیت فکری و حمایت از سرمایهگذاری خارجی رابطه معناداری وجود دارد، تاکید کرد: حمایت از مالکیت فکری جذب هرچه بیشتر سرمایهگذاران سایر کشورها را به دنبال دارد، بنابراین باید این مهم را مورد توجه قرار دهیم.

دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!